Wie zijn wij

Wie we zijn

Het team van PolderVast bestaat uit een groep enthousiastelingen die graag met jou op avontuur gaan naar vast werk en loyaal personeel. Ieder van ons heeft zo zijn of haar specifieke kwaliteiten en taken. Voor specifieke onderdelen van de bedrijfsvoering. Maar voor ons allemaal ligt de focus op jou, jouw ambitie, talent, werkplezier en zakelijke succes.

Wat we doen

PolderVast vormt de schakel tussen vraag en aanbod van werk. Daarbij zetten we de mens met stip op één. Hoe wij dat doen? In de eerste plaats door onze klanten goed te leren kennen en te blijven kennen. Dat gaat verder dan het cv en de motivatiebrief en begint altijd met een kop koffie. Of thee, water of een sapje want ook hierbij geldt: zo veel mensen, zo veel wensen.

Die wensen zetten wij om in een loopbaan waarin werknemers zich kunnen ontplooien en dromen waar kunnen maken. En waarbij werkgevers met fijne medewerkers kunnen bouwen aan zakelijk succes. Zowel de werknemer als werkgever heeft een vast contactpersoon die hen kent als zijn broekzak en alle aandacht voor hen heeft. Wat begint met een koffiedate, groeit uit tot een langetermijnrelatie.

Met wie we werken

Ons team vormt samen een mix van 40 jaar in de arbeidsbemiddeling. We kennen de banen- en bedrijvenmarkt. Weten waar kansen liggen en hoe we deze kunnen benutten voor succesvolle ontwikkeling van de mens in bedrijf. Voor een goede landelijke dekking werken we samen met De Zuijdher in Horst en Kraeft in Enschede.

 

PolderVast is onderdeel van PolderKracht Groep

PolderVast is onderdeel van de PolderKracht Groep. Deze groep combineert alle facetten van arbeid en bestaat uit de volgende ondernemingen:

 • Uitzendbureau PolderKracht

  Flexwerk in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

 • Uitzendbureau PolderNoord

  Flexwerk in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

 • Detacheringsbureau PolderVast

  Werk voor bepaalde en onbepaalde tijd. Via detachering gaan medewerkers voor een langere periode aan de slag bij een bedrijf.

 • Payroll PolderLoon

  Wij regelen alle verloning en personeelszaken voor medewerkers die bij vaste opdrachtgevers in dienst zijn. Wij volgen de arbeidsvoorwaarden van het inlenende bedrijf.

 • ZZP dienstverlening PolderWerk

  De schakel tussen de zzp’er en een inlenend bedrijf. Wij geven advies, verzorgen de facturatie en bieden een platform voor zzp’ers.

 • PolderKantoor

  Het kloppende hart van onze organisatie van waaruit alle HR-diensten, urenregistratie, verloning en volledige financiële afhandeling plaatsvinden.

Onze partners: